Панін прокоментував ініціативу Держдуми РФ позбавити його всіх нагород і виставив фото з Путіним / фото: Панін/Instagram

Російський актор Олексій Панін стверджує, що скандальне відео, в якому він прив'язав свою дочку до батареї за "собачу" поведінку, було жартівливим.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також"Незадовільнені росіяни": Панін поплатився за БДСМ-відео з дочкою-собачкою

Відео дня

«Зараз ви (російські ЗМІ) причепилися до нашого з донькою жартівливого відео і роздули чергову «сенсацію» на рівному місці. Ви «висмоктуєте з пальця» проблеми і скандали навіть якщо їх взагалі немає. Я не хочу нікого ображати, але дивитися на вас просто смішно. Ви створюєте враження жалюгідних, нещасних і незадовільнених людей», - написав він.

Також він прокоментував ініціативу Держдуми РФ позбавити його всіх нагород.

«Хочу відповісти тільки одне, а точніше - запитати. Шановні депутати, де ви були, коли ми всім світом на моїй сторінці в Instagram збирали гроші хлопчикові на реанімобіль з Краснодара до Москви?! Чому ви мовчали, коли тиждень тому ми збирали на лікування чудової polinka_kolibri і намагалися допомогти ще кільком десяткам таких самих дітей?!» - поставив питання Панін.

Читайте такожПаніна хочуть суворо покарати за відео з дочкою-собакою

Актор звинуватив «жовті російські ЗМІ» у тому, що вони «палець об палець не вдарили, щоб реально допомогти хоч одній людині, яка чогось потребує».

«Займіться ділом і трохи більше посміхайтеся! А особисто депутатам Мілонову і Манукяну я раджу звернутися до психіатра. А ще краще - частіше займатися сексом. Допомагає!» - підкреслив Панін.

Раніше Олексій Панін опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, на якому він прив'язує свою дочку ременем до батареї за те, що вона влаштувала безлад у квартирі.