Савченко розповіла, як в неї ідуть справи на особистому фронті / facebook.com/Savchenko.Nadiia

Колишній народний депутат Надія Савченко розповіла, чому усе ще не вийшла заміж, і від кого їй надходять пропозиції руки та серця.

Читайте такожСавченко пояснила свою поразку на виборах «дешевим алкоголем та сексом» у своєму окрузі (відео)

Журналісти програми «Світське життя» зустріли Савченко на вечірці з приводу святкування Дня народження Дмитра Гордона. Коментуючи своє особисте життя, вона нагадала, що в неї склалась непроста доля.

Відео дня

«Поки що чоловіків стримує ще тільки одне: я ще й досі під судами, нагадаю, за нібито скоєння терористичного акту. Тому поки що чоловіки думають, хто зможе розділити зі мною мою досить непросту долю», – зазначила Савченко.

Втім, політик все ж розповіла, хто наразі кличе її заміж.

«Це політики, це бізнесмени, це бандити, це військові, це прості хлопці-робітники, будівельники. тобто великий набір ", - підсумувала Савченко.

У березні минулого року Савченко, що знаходилась під слідством, розповіла, як її намагався завербувати агент СБУ, "в перший же день знайомства затягуючи у ліжко".

"Не виходить тебе - затягують твою сестру. Не виходить сестру - затягують твою помічницю. Ну, якось, знаєте - у нього не встав, у мене не змокріло. Ну так вийшло. Не ведуся я на такі дешеві вербовки", - сказала Савченко.