Еріка заперечує любовні почуття до продюсера, запевняючи, що відноситься до Костянтину як до батька / фото УНІАН

31-річну учасницю групи «ВІА Гра» часто порівнюють з екс-солісткою колективу Вірою Брежнєвою. Крім того, в шоу-бізнесі говорять і про те, що Еріка Герцег давно потіснила Брежнєву в сімейному житті. Дівчині приписують роман з Костянтином Меладзе.

На думку шанувальників, Меладзе дійсно міг захопитися молодий солісткою, адже Брежнєва більшу частину часу приділяє власній кар'єрі, а не чоловікові. Тим не менше сама Еріка заперечує любовні почуття до продюсера, запевняючи, що відноситься до Костянтину як до батька. Крім того, Герцег зізнається, що вже давно визначилася з обранцем, пише "СтарХит".

Читайте також"Ножі наголо": яким вийшов новий детектив з Крісом Евансом і Деніелом Крейгом (фото)

Відео дня

«Я все життя мріяла зустріти свою любов - розумного, доброго, прекрасного чоловіка. Це бажання я загадала два роки тому на Новий рік, і воно тут же збулося! Я дуже люблю його і ми щасливі разом, а ці чутки про роман з Меладзе отруюють нам життя. Я змушена весь час виправдовуватися, що це сцена, що з продюсером у мене робочі відносини», - поділилася співачка.

До речі, особистість коханого Еріка розкривати не поспішає. Дівчина не виводить чоловіка у світ і тримає в таємниці його ім'я і рід діяльності. Герцег впевнена, подібні речі повинні залишатися подалі від громадськості. «Я не хочу цього робити. Я вірю, що щастя любить тишу. Я не хочу нікому показувати свого чоловіка, я проти цього. Це моє, нехай це залишиться вдома!» — заявила солістка «ВІА Гри».