Різатдінова посіла друге місце в шоу / Instagram "Танці з зірками"

Після фіналу шоу "Танці з зірками" між переможцем проекту Женею Котом (партнером актриси Ксенії Мішиної) і суперфіналісткою Анною Різатдіновою розгорівся скандал.

Так, хореограф згадав, що не хотів ставати у пару з гімнасткою. Особливо зачепила, як розповіла Різатдінова Tochka.net, фраза Кота "щоб спілкуватися з глядачем, важливіше серце, ніж просто задерти ногу".

Читайте також"Танці з зірками 2019": найгарячіші фото Ксенії Мішиної - переможниці шоу

"До Жені я ставилася і ставлюся досить добре, у нього дружина так само гімнастка. Навіть коли вони виграли кубок, жодного негативного слова на адресу їхньої пари у мене в голові не було, в прямому ефірі, в першу чергу, я подякувала їм як суперникам, тому що без конкуренції немає росту, вони були нашими мотиваторами. Але той коментар, який дав Женя, мене обурив, чесно кажучи. Я не конфліктна людина, але, якщо мене щось вже сильно зачіпає, я не буду мовчати. Ми зустрічалися після цього інтерв'ю, Женя чомусь сказав, що я не так зрозуміла і почула те, що хотіла почути", - сказала гімнастка.

Образили Різатдінову і слова Кота про холодних і беземоційних спортсменів.

"Він сказав, що завойовувати серця глядачів потрібно через серце, а не через задирання ніг <...> Що я тут неправильно зрозуміла? І я йому пояснила, що, напевно, він щось поплутав у тому, що спортсмени безсердечні та беземоційні", - зазначила Різатдінова.

"Так, конфлікт вичерпаний, але моя повага до особистості й до танцюриста, однозначно, пропала", - додала спортсменка.

Раніше українська гімнастка Анна Різатдінова відповіла на своїй сторінці в Instagram в stories на критику переможця шоу "Танці з зірками", хореографа Євгена Кота.