Принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла / фото REUTERS

До Різдва залишилося менш як тиждень і деякі члени британської королівської сім'ї вже представили свої святкові листівки.

Раніше ми показували листівку герцога і герцогині Кембриджських. Цього року на знімку зображені всі п'ятеро членів родини: герцогиня Кетрін, принц Вільям, старший син принц Джордж, дочка - принцеса Шарлотта і молодший син - принц Луї. Першими цю листівку отримали кадети Королівських ВПС, почесним командиром яких є герцогиня Кембриджська. 

Читайте такожГерцоги Кембриджські розповіли, що подарують дітям на Різдво (фото, відео)

Відео дня

Тепер листівку представили принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла. Вони опублікували знімок в Instagram Кларенс-хауса, їхньої офіційної резиденції. Підпис під фото говорить: "Ось офіційна різдвяна листівка цього року від принца Вельського і герцогині Корнуольської. Знімок був зроблений в Гавані під час королівського візиту на Кубу на початку цього року". 

Автором світлини виступив фотограф Associated Press Рамон Еспіноса. 

Різдвяна листівка герцогині Корнуольської і принца Чарльза / фото Instagram Сlarencehouse

На фото принц Уельський постав за кермом колекційного вінтажного автомобіля MG TD 1953 року поруч зі своєю дружиною Каміллою. Цей знімок був зроблений під час їхнього офіційного візиту в Кубу в березні цьогоріч.

Тоді на вулицях Гавани принц Чарльз і Камілла оглянули колекцію вінтажних автомобілів, якими так славиться Куба і поспілкувався з їхніми власниками. А принц поділився враженнями від поїздки, зауваживши, що у цьому розкішному авто варто бути обережним із педалями газу та гальм. 

Світова спільнота з нетерпінням чекає на різдвяні листівки, які готують для привітань королівські родини та зіркові сім'ї. Так, напередодні католицького Різдва британські монархи надсилають політикам, друзям та благодійним організаціям святкові листівки зі своїм зображенням. Окрім цього, особливі знімки потрапляють у продаж, а всі вторговані кошти передають на благодійність. 

Цікаво, чи поділяться своєю листівкою герцог і герцогиня Сассекські цього року? Вони, нагадаємо, поїхали відпочивати до США там планують і зустрічати Різдво