Донька Кузьми Барбара вийшла заміж / фото instagram.com/svitsketv/

Донька відомого музиканта Андрія Кузьменка (Скрябіна), який трагічно загинув у ДТП 2015 року, вийшла заміж. 

Читайте такожЯк зараз виглядає і чим займається дочка Кузьми Скрябіна (фото)

Про це повідомляється на офіційній сторінці "Світського життя" в Instagram.

Відео дня

"Донька Кузьми Барбара вийшла заміж! Наші вітання подружжю майбутніх лікарів", - вказано під фото подружжя з Катею Осадчою.

Зазначимо, молодята побралися в одному з документ-сервісів "Готово".

Також фотографією з весілля поділився на своїй сторінці в Instagram український співак DZIDZIO. На фото артист позує разом із молодятами.

"Я сьогодні прийшов привітати з Днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора! Бася – єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами святкує і радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю", – написав DZIDZIO.

Обранцем Марії-Барбари став молодий чоловік Віктор Тур. Він, як і дочка Кузьми, навчається у київському медичному університеті, куди і Віктор, і Барбара вступили у 2014 році. Очевидно, пара познайомилася саме під час навчання.

Як повідомляв УНІАН, у шлюбі Андрія Кузьменка та Світлани Бабійчук народилася єдина дочка, якій дали незвичне ім'я - Марія-Барбара. Андрій Кузьменко ласкаво називав дівчинку Басею. 

Зараз дівчині 22 роки, вона живе в Києві і навчається в Національному медичному університеті імені А. Богомольця, хоче стати дерматологом.

Коли батька не стало, дівчині було 17 років. Їй довелося нелегко, рідні навіть зверталися до фахівців.

Як повідомляв УНІАН, Андрій Кузьменко трагічно загинув рано вранці 2 лютого 2015 року на 47-му році життя біля села Лозуватка Дніпропетровської області. Автомобіль музиканта зіткнувся з молоковозом, Кузьма загинув на місці.