Принц Гаррі і Меган Маркл з сином / фото REUTERS

Герцоги Сассекські принц Гаррі і Меган Маркл опублікували свою сімейну різдвяну листівку. В центрі знімка — їх син, семимісячний Арчі Харрісон, для якого це буде перше Різдво.

«Бажаємо вам щасливого Різдва і Нового року! Від нашої сім'ї — вашій», — написано на листівці-гіфці, опублікованій в твіттері Королівського трасту, яким управляють Гаррі і Меган.

Раніше УНІАН повідомляв, що принц Гаррі не зміг залишити без різдвяного сюрпризу підопічних благодійного фонду "Маленькі солдати Скотті". Так, онук королеви Єлизавети II в костюмі Санта-Клауса записав зворушливе відеозвернення, в якому привітав з Різдвом дітей-сиріт, чиї батьки служили в армії Великобританії.

Зазначимо, що принц Гаррі зі своєю дружиною Меган Маркл і малюком Арчі зустрінуть Різдво в Канаді.

Читайте такожКоролівське Різдво: герцоги Кембриджські відвідають святкову службу разом з дітьми - ЗМІ

Більшість членів британської королівської родини у день Різдва збираються в Сандрінгемі разом з королевою Єлизаветою II. Спочатку вони відвідують службу в церкві, після чого святковий обід з Її Величністю.

Нагадаємо, раніше з'явилася листівка герцогів Кембриджських — на ній принц Вільям і Кейт позують з усіма своїми трьома дітьми на ретро мотоциклі.