Гаррі записав зворушливе відео для дітей-сиріт \ скріншот з відео

Принц Гаррі, який не буде зустрічати Різдво з королівською родиною, не зміг залишити без різдвяного сюрпризу підопічних благодійного фонду "Маленькі солдати Скотті".

Читайте такожКейт Міддлтон різко відкинула руку принца Вільяма, коли він до неї доторкнувся (відео)

Так, онук королеви Єлизавети II в костюмі Санта-Клауса записав зворушливе відеозвернення, в якому привітав з Різдвом дітей-сиріт, чиї батьки служили в армії Великобританії.

У хвилинному ролику Гаррі в червоному камзолі і з білою бородою, підкреслив, що ні подвиги батьків ні самі діти ніколи не будуть забуті.

"Так, я прекрасно знаю, що значить втратити батьків дитиною, - це неймовірно важко. Але я також знаю, що кожен з вас, хто допомагає іншим, чекає дивовижне майбутнє і фантастичне Різдво. Я чув, що в цьому році вас там 190. Повеселіться там гарненько за всіх нас! Я також хочу закликати вас, друзі, подивитися навколо і зрозуміти, що ви всі є частиною великої і дружної сім'ї. Ви всі неймовірно сильні. Ваші батьки ніколи не будуть забуті, і ви ніколи не будете забуті. Щасливого Різдва і щасливого Нового року! - сказав принц Гаррі в відео, яке днями показали на традиційній святковій вечірці фонду.

Також варто відзначити, що плани королівської сім'ї щодо святкування Різдва дещо змінилися. За словами офіційного представника подружжя, вони дійсно будуть відзначати свято з матір'ю Меган, однак не в США, а в Канаді.

"Рішення зупинитися на свята в Канаді говорить, наскільки важлива ця країна для Співдружності і самих герцога і герцогині. З міркувань безпеки пари ми не будемо розголошувати ніяких відомостей. Просимо поважати їхнє право на конфіденційність", - сказано в офіційному коментарі.