Актриса поскаржилася на своє самопочуття за два тижні до пологів \ instagram.com/millajovovich

Голлівудська актриса Міла Йовович, яка вже ось-ось стане мамою втретє, розповіла, як проходять її останні тижні вагітності.

Читайте такожМіла Йовович в стильній сукні похвалилася великим животом

На своїй сторінці в Instagram 44-річна зірка опублікувала фото, на якому продемонструвала великий вагітний живіт, під яким зізналася, що почуває себе не кращим чином.

Відео дня

У своєму дописі під знімком Йовович зазначила, що з нетерпінням чекає, коли зможе взяти на руки свою дитину і повернутися до звичного способу життя. Міла мріє відновити тренування в спортзалі і "мати можливість самостійно надіти шкарпетки, не почервонівши від зусиль".

"Два тижні до пологів. Кожна жінка, у якої є діти, знає, що останній місяць найскладніший. У мене щиколотки як у слона, болять спина і стегна, я бігаю в туалет кожні 15 хвилин. Спати? Забудьте про це. Це дуже дратує... Проте я впораюся з чим завгодно", - написала майбутня мама, яка вже виховує двох дочок.

Також Йовович пожартувала про майбутню дитину, зазначивши, що якщо дівчинка виявиться такою ж неспокійною як її старша дочка, то "сім'я не зможе виспатися наступні кілька років".