Наталія Андрейченко розповіла, чому не відповідала на телефонні дзвінки / Скріншот з відео - Instagram

Радянська і російська актриса Наталя Андрейченко дала про себе знати після раптового зникнення в Мексиці. За її словами, її вивезли до спеціального поселення в джунглях, де можна «помовчати» і набратися сил.

Читайте також"А бюстгальтер?" Лола зі "Школи" засвітила соски в Instagram (фото)

У своєму Instagram артистка розповіла, що в останні тижні дуже багато працювала.

Відео дня

«Мені необхідно було "звільнитися" і набратися сил...⠀Трохи помовчати, прийти в себе перед новими завданнями..», – зазначила вона.

"Коли я приїхала від своєї подруги Марет в суботу в середині дня додому - мене вже чекала машина, для того, щоб відвезти за 2,5 години від моря в глибину джунглів.⠀

Там організовано спеціальне поселення з цікавими духовними лідерами з різних країн світу: італійцями, аргентинцями і німцями. Вони мене дуже добре знають. Коли мене до них привезли у мене на грудях вже була табличка "silence" / мовчання», – розповіла Андрейченко.

За словами актриси, в цьому місці у неї була можливість побути на самоті. Її привезли додому в понеділок, в районі 5:30 ранку.

Я навіть не можу вам передати в якому обсязі мені доводилося працювати в останні тижні мого життя.⠀ Мені необхідно було "звільнитися" і набратися сил...⠀ Трохи помовчати, прийти в себе перед новими завданнями...⠀ Повідомлю пізніше.⠀ Коли я приїхала від своєї подруги Марэт в суботу в середині дня додому - мене вже чекала машина, для того, щоб відвезти за 2,5 години від моря в глибину джунглів.⠀ Там організовано спеціальне поселення з цікавими духовними лідерами з різних країн світу: італійцями, аргентинцями і німцями. Вони мене дуже добре знають. Коли мене до них привезли у мене на грудях вже була табличка "silence" / мовчання.⠀ ⠀ В цьому дивовижному місці ти знаходишся у повній самоті і ніхто не має права тебе потурбувати. ⠀ До цього 2 тижня одночасно з цим я перебувала в очисному ритрите і "очистила своє тіло".⠀ ⠀ Мене привезли додому сьогодні, в понеділок в районі 5:30 PM коли я включила свій телефон.⠀ О Боже!!!!!!!!!!

Публікація від Наталя Андрейченко (@natalya_andreychenko)

Напередодні повідомлялося, що Наталя Андрейченко перестала виходити на зв'язок після того, як побувала у подруги в Мексиці. Про це у соцмережах повідомив представник артистки Ян Трунцев.

Він закликав усіх, хто володів інформацією про актрису, вийти на зв'язок. За його словами, вона була недоступна по обох відомим йому номерами — російському та американському.