Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали службу на честь Дня пам'яті жертв Голокосту в Westminster Central Hall.

Відео дня

В рамках цього заходу герцогиня Кетрін і принц Вільям зустрілися з людьми, які пережили Голокост. Також вони взяли участь у церемонії запалювання свічок. Спершу було запалено шість свічок, де кожна уособлювала собою один з шести мільйонів знищених нацистами євреїв, після чого герцог і герцогиня запалили власні свічки. 

Читайте такожЗеленський взяв участь у заходах з 75-річчя визволення концтабору Аушвіц-Біркенау (фото)

Принц Вільям під час церемонії прочитав уривок з листа, відправленого другом його прабабусі, принцеси Аліси, в якому розповідалося про зусилля з порятунку євреїв під час Голокосту. Кембриджі поділилися з присутніми, що напередодні заходу говорили зі своїми дітьми на цю тему.

На службу герцогиня Кетрін приїхала в сірій сукні з чорним коміром від Catherine Walker, прозорих чорних панчохах і туфлях-човниках від Gianvito Rossi. В руках герцогиня тримала маленький клатч від Jimmy Choo, а в її вухах були перлинні сережки у вигляді квіток від Cassandra Goad.

Стильну сукню герцогині чудово пам'ятають, адже саме її Кейт Міддлтон обрала для дебютного супроводу Єлизавети ІІ на урочистій події. Представниці монархії відвідали відкриття нового корпусу Королівського коледжу в Лондоні. Сталось це у березні 2019 року. 

Герцогиня мала чудовий вигляд, її волосся було зібране ззаду шпилькою, а на обличчі був макіяж з легкими стрілками на повіках. Принц Вільям на урочистому заході був у темно-синьому костюмі, білій сорочці і синій краватці.

Їхня поява на заході була прогнозованою, адже герцогиня Кембриджська на початку січня 2020 року долучилась до проєкту #HolocaustMemorialDay. Його метою є вшанування пам'яті загиблих і допомога тим, хто вижив під час Голокосту. Кейт Міддлтон вирішила донести історії постраждалих завдяки фотографіям. Герцогиня влаштувала символічну зйомку в Кенсінгтонському палаці, на яку запросила двох героїв – Івонн Бернштейн і Стівена Франка. Історія людей, які вижили в концтаборах, розчулила Кейт Міддлтон, тому вона захотіла познайомитись і з іншими постраждалими.