Одного разу Пугачова ледь не загинула в ДТП / Скріншот

Нещодавно знаменитий композитор і співак Ігор Ніколаєв пишно відзначив ювілей — йому виповнилося 60 років.

В інтерв'ю 7Дней.ги Ніколаєв згадав, як одного разу ледь не загинув під час свого дня народження.

Читайте також"Зробила пластику?": 50-річна Гвен Стефані вразила фанатів змінами у зовнішності (фото)

Відео дня

«Одного разу напередодні дня народження до мене приїхала Алла Борисівна і каже: «Покатай мене!» Я здивувався: «На чому? У мене ж ані машини, ані навіть велосипеда...» А вона: «А що є?» - «Санки!» - «Відмінно!» І Алла, прямо в песцевому кожушку, сіла в санки. Спочатку я катав її по двору, а потім виїхав на вулицю. Став перебігати дорогу, а там була лисина без снігу - сухий асфальт. Санки встали прямо посеред дороги. І в цю секунду бачу, як на нас летить автобус», - згадує Ніколаєв.

Різко зупинитися на засніженій дорозі автобус не міг, але так-сяк намагався загальмувати, притискаючись до заметів.

«А ми з Аллою стоїмо як укопані і дивимося. Зупинився автобус всього в парі метрів від нас. Водій з ломом у руках вискочив явно з наміром нас побити. Тут Алла - і це геніально! - знімає шапку. Шофер побачив гриву волосся, яку вже знала вся країна, і сторопів. А Алла каже: «Все, Ігор, санки нам тепер не знадобляться - тепер нас хлопець покатає». Очманілий водій киває: «Покатаю...» Ми залізли в автобус, шофер за нами - в шоці, і ми зробили коло навколо мого району».

Але на цьому історія не закінчилася.

«Вилізли ми з автобуса біля кіоску «Союздрук», і тут Алла запитує: «Ігор, що ж тобі подарувати? За сахалінським часом твій день народження вже настав...» А у кіоску коштує алкаш в тулупчике і дістає з-за пазухи маленьку дворняжку зі словами: «Купите щеня!» Алла сміється: «Ось тобі подарунок!» Цю собачку моя старша донька Юля (їй тоді було років сім) назвала Ладою».