Олексій Панін розповів про свої інтимні відео / фото УНІАН

Російський актор Олексій Панін зізнався, що відео сексуального характеру з його участю, які з'являються в мережі, є справжніми, за винятком інтимного ролика з собакою.

Запис програми був опублікований на YouTube-каналі DAVA.

"Ось усі відео, які ви бачили зі мною сексуального характеру в інтернеті, подобається вам це чи не подобається, усі відео - це правда. Крім собак", - зазначив Панін.

Читайте також"Бабуся відв'яже": скандальний актор Панін "зробив" з дочки собаку (відео)

Також актор розповів, коли спочатку з'явилася історія з собаками.

"Звідки з'явилася вся ця тема з собаками. Ми з дружиною Люсею в 2013 році погодилися на участь в програмі "Детектор брехні" на українському телебаченні. Де ми досить правдиво відповідали на всі питання, з приводу своїх відносин, групового сексу, з приводу нашого життя, нашої свободи. І ведучий, не в рамках шоу, а просто жартома запитав (в контексті з ким був секс, - ред.): "А з собаками?". Я йому відповідаю: "А з собаками поки ні". (...) Мені було б не так прикро, якби з собаками дійсно було", - розповів Панін.

Відео: DAVA

Нагадаємо, раніше донька російського актора Олексія Паніна помстилася своєму батькові за відео, у якому він нібито прив'язав її до батареї за "собачу поведінку в квартирі".