У зірки серіалу "Беверлі Хіллз" діагностували рак грудей четвертої стадії / фото flickr.com/thetemplifetv

Американська актриса Шеннен Доерті, у якої на початку лютого знову діагностували рак грудей, звернулася до шанувальників.

Зірка серіалу "Усі жінки відьми" подякувала фанатам за підтримку і зізналася, що їхня увага та любов дуже важливі для неї. Крім того знаменитість поділилася, як почувається.

Читайте також51-річна Дженніфер Еністон у свій день народження показала ідеальний прес на обкладинці журналу (фото)Шеннен розмістила в своєму Instagram фотографію, де по парку їде на коні.

"Я хочу подякувати всім вам за вашу любов, молитви і підтримку. Зараз дивний час, і я не відчуваю землі під ногами. Сказати, що у мене стрес, - це не сказати нічого. Сказати, що я борюся, - це м'яко сказано. Але ... Я вірю, що знайду свою точку опори. Я буду шукати сили, які мені потрібні, глибоко всередині себе, щоб протистояти всьому цьому. Я молюся про те, щоб зробити все це гідно і граціозно. Мені так багато треба сказати. Так багато всього, чим можна поділитися. І я це зроблю. Будь ласка, знайте, як сильно ви все допомагаєте мені піднятися", - написала вона.

Як повідомляв УНІАН, у зірки серіалу "Беверлі Хіллз" діагностували рак грудей четвертої стадії.