Кеті Перрі у кораловому жакеті засвітила круглий живіт / фото instagram.com/katyperry/

Папараці заскочили Кеті Перрі, коли вона приїхала на популярне шоу Джиммі Кіммела в Лос-Анджелесі. Співачка мала дуже ефектний вигляд у кораловому костюмі з принтом під леопард, який складався з двобортного жакета та штанів. Вбрання вона поєднала з білим топом і білими пластиковими босоніжками. 

Читайте такожОрландо Блум сходив з Кеті Перрі на побачення в ресторан, в якому у нього була інтрижка з офіціанткою (фото)

Свій лук Кеті доповнила стильною зачіскою з хвостиком на маківці, яскравим макіяжем з персиковими тінями і золотими сережками з великими перлинами, пише ТСН.

Відео дня

Увагу привернув круглий живіт артистки, який був дуже помітним під жакетом. Нижній ґудзик жакета навіть був розстебнутий – видно, що в цьому місці він був на неї замалий.

Увагу привернув круглий живіт артистки, який був дуже помітним під жакетом. / фото instagram.com/kursatperry/

Ще Перрі вчора відвідала прем'єру нового сезону шоу American Idol в Голлівуді, в якому співачка є членом журі. Там вона з'явилася у короткій ніжно-рожевій сукні зі сріблястим принтом під леопард і з тонким поясом-мотузкою на талії. І в цьому вбранні Кетті блиснула круглим животом. Сукню білявка доповнила кремовими гостроносими мюлі, хвилястою укладкою і насиченим макіяжем з цегляними тінями і помадою кольору курної троянди. У вухах і на шиї були великі прикраси в тон вбрання.

Перрі з'явилася у короткій ніжно-рожевій сукні зі сріблястим принтом під леопард і з тонким поясом-мотузкою на талії / фото instagram.com/katyperry/

Судячи з цих двох виходів, ми можемо припускати, що у Перрі та її нареченого Орландо Блума буде дитина. Якщо, звичайно, це не наслідки великої любові співачки до їжі.

Якщо артистка справді вагітна, тоді зрозуміло, чому вона виходила в світ в об'ємній кораловій сукні з рукавами три чверті від Lela Rose - щоб приховати живіт.

До речі, рік тому стало відомо, що Кеті та Орландо побралися.