Принц Гаррі і Меган Маркл / REUTERS

Принц Гаррі і Меган Маркл, герцог і герцогиня Сассекські, перестануть користуватися брендом SussexRoyal, який вони хотіли використовувати в назві свого фонду та застосовували в соцмережах.

У бренді використовується слово Royal ("королівський"), а Меган і Гаррі 31 березня готуються остаточно відмовитися від своїх королівських обов'язків, пише BBC.

Представник пари в п'ятницю повідомив, що подружжя не зможе використовувати бренд через британські закони, що регулюють застосування терміна "королівський". Подружжя не зможе, як хотіло, назвати фонд Sussex Royal Foundation.

Відео дня

Заява на юридичну реєстрацію бренду, подана парою в червні минулого року, відкликана.

Раніше пара втратила право на використання титулу "Його\Її Високість". Однак із приводу слова Royal домовитися досі не вдалося.

Читайте такожБорг у 5 мільйонів фунтів: від Меган Маркл та принца Гаррі вимагають повернути гроші за весілля

Як йдеться в заяві пари, найближчим часом вони будуть присвячувати всі сили роботі, пов'язаній із заснуванням нового фонду, але словосполучення Sussex Royal в його назві не буде.

"Герцог і герцогиня Сассекські не збираються використовувати бренд SussexRoyal ні в одному регіоні світу, починаючи з весни 2020 року", - йдеться в заяві.

Цього тижня стало відомо, що Меган і Гаррі офіційно перестануть виконувати королівські обов'язки 31 березня. Їх офіс в Букінгемському палаці закриється 1-го квітня.

Як повідомляв УНІАН, у січні принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили про намір зняти з себе королівські повноваження. Через це вони перестануть офіційно представляти королівську родину й отримувати державне фінансування.

Після оголошення про зміну свого статусу подружжя переїхало в Канаду. Вони запевнили, що мають намір регулярно приїжджати до Великої Британії.