Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Відхід від королівської сім'ї принца Гаррі та його дружини Меган Маркл призвів до серйозних змін у їхньому житті.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл звільнили всіх співробітників свого офісу в Лондоні

Крім того, що подружжя зобов'язалося самостійно себе забезпечувати і покривати всі витрати, днями з'ясувалося, що королева Єлизавета ІІ заборонила Меган і Гаррі використовувати ім'я "герцоги Сассекські". Це означає, що з цього моменту подружжя не має права називати себе герцогами Сассекськими на публіці, передає officiel-online.com.

Відео дня

Також їм не можна використовувати слово "королівський" (Royal) у проектах, над якими вони працюють, і їм доведеться знайти нову назву для їхнього офіційного сайту, благодійного фонду, а також для акаунтів в соцмережах. Королівські репортери отримали щодо цього такий коментар: «Оскільки герцог і герцогиня Сассекські більше не будуть виконувати офіційних обов'язків і отримають фінансову незалежність, використання слова Royal потребує перегляду».

Раніше пара збиралася зареєструвати назву Sussex Royal як торгову марку для використання в низці предметів, таких як книги, навчальні матеріали, канцелярія і одяг.

Незважаючи на те, що Єлизавета ІІ повністю підтримала рішення онука принца Гаррі і Меган Маркл, під час численних зустрічей з чиновниками було прийнято рішення, що вони повністю підуть у відставку.