Марина Круть / Скріншот

На фіналі Національного відбору на Євробачення 2020 виступила бандуристка Марина Круть (KRUTЬ) з піснею «99».

Читайте такожВєрка Сердючка "згадала молодість" та запалила на фіналі Нацвідбору на Євробачення (відео)Після виступу ведучий Сергій Притула поцікавився у виконавиці, чому вона не врахувала побажання однієї з суддів Тіни Кароль, що та їй дала на півфіналі. Серед них, зокрема, – розбавити виступ танцем.

«Ми намагалися витримати баланс... І бюджети, бюджети, Сергій», – зазначила Марина.

Звертаючись до глядачів, дівчина додала, що «довго старалася і дуже довго йшла до цього»: «Багато століть цей інструмент співав про Україну, часом нам не давали співати. Але зараз настав саме той час, коли я можу представити Україну з українським інструментом».

А пізніше вона зізналася, що сьогодні їй особливо складно стримувати сльози, і тому на останніх секундах виступу вона заплакала.

Раніше УНІАН повідомляв, як букмекер спрогнозував ймовірного переможця Нацвідбору. При цьому він зазначав, що фінал в поточному році може стати самим непередбачуваним за всю історію через одразу чотирьох явних фаворитів.

Як відомо, за право представляти країну на пісенному конкурсі у фіналі змагалися шість учасників: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо_A, TVORCHI, KHAYAT і David Axelrod.