Співачка MamaRika нещодавно вийшла заміж за Сергія Середу / Фото: УНІАН

Українська співачка MamaRika розповіла, що як і в кожній сім’ї у неї з чоловіком Сергієм Середою були проблеми. Це проявлялось у її надмірному бажанні у всьому бути лідером, коли, на її думку, саме чоловік має бути ним.

Артистка зізналась, що є воїном по життю, бо все звикла виборювати власними силами. Через це вона "зачерствіла" й виникла захисна реакція, яка проявлялась у лідерстві, написала вона в Instagram.

"Одна справа, коли це стосується роботи, але я постійно виборювала лідерство, навіть із своїм чоловіком вдома, я і не зчулася, як це стало великою проблемою. У сім’ї має бути лише один лідер – він", – переконана MamaRika.

Відео дня

Читайте такожБрежнєва показала фото у ліжку з Меладзе

Але все змінилось після весілля, яке відбулось у Таїланді нещодавно. Пара набагато краще відкрилась та пізнала одне одного у медовому місяці навіть після 5 років стосунків.

"Щось кардинально змінилося у нас обох і ми розставили все на свої місця. Це була магія з першого дня, відколи ми сіли у літак і до сьогодні! Що саме стало причиною цьому – відпочинок, зміна обстановки, наше весілля, точно не скажу. Та вмить я стала більш чуттєвою, беззахисною та жіночною... Я просто "склала зброю", відчула що я в безпеці, і поруч саме той, кому можна нарешті показати свою слабкість... І це такий кайф", – додала артистка та запитала користувачів, чи згідні вони з тим, що вдома жінка повинна бути турботливою і ніжною, а свою незалежність залишати з порогом дому. 

Щаслива MamaRika поділилась результатами романтичної відеоісторії з її весільного дня, де на церемонії був лише місцевий укладач шлюбів та закохана пара. 

Як повідомляв раніше УНІАН, співачка MamaRika презентувала кліп на пісню "Маемо", який відзняли під час медового місяця на Таїланді.