«Голос країни-10»: стало відомо, як глядачі зможуть використати квитки на прямі ефіри шоу

У зв’язку з продовженням карантину через COVID-19 на телеканалі «1+1» прийнято рішення внести зміни до графіку трансляції вокального шоу «Голос країни». Прямі ефіри ювілейного сезону шоу, які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, переносяться та відбудуться без глядачів.

Кожен, хто придбав квиток на прямі ефіри та генеральні репетиції «Голосу країни-10», зможе використати його, відвідавши будь-яке інше шоу телеканалу «1+1», зйомки якого відбудуться після завершення карантину. Також глядачі зможуть повернути квитки.

Відео дня
«Голос країни-10»: стало відомо, як глядачі зможуть використати квитки на прямі ефіри шоу

Більше інформації про повернення та можливість використання придбаних квитків можна отримати у головного дистриб’ютора проекту – Kontramarka.ua. Для цього необхідно увійти до особистого кабінету на сайті  https://kontramarka.ua/ru , або зателефонувати на гарячу лінію за номером: 0 800 305 025.

«Голос країни-10»: стало відомо, як глядачі зможуть використати квитки на прямі ефіри шоу

Нагадаємо, етап «нокаути» вокального шоу «Голос країни» вирішили подовжити – телеглядачі побачать одразу чотири програми замість двох, які були  відзняті заздалегідь. Кожен ефір "нокаутів" буде присвячений окремій команді. Першими за перемогу у «нокаутах» змагалися учасники з команди MONATIK. До прямих ефірів з цієї команди потрапили: мультиінструменталіст із дитячого будинку Сергій Асафатов, бек-вокалістка MONATIKа Ліда Лі, сучасний гуцул Сергій Роман та кавер-вокалістка з Харкова Мелен Пасса. Зірку серіалу "Школа" Марію Кондратенко, згідно нових правил, "вкрав" Дан Балан, тому вона автоматично потрапляє до прямих ефірів у складі його команди. Вже цієї неділі за участь у прямих ефірах замагатимуться підопічні команди Дана Балана.

Дивіться вокальне шоу “Голос країни-10” щонеділі о 21:00 на каналі “1+1”.

http://1plus1.ua/golos-krainy

https://www.tiktok.com/@1plus1_official

https://www.facebook.com/goloskrainy/?fref=ts

https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Дивитися «Голос країни» на телеканалі «1+1» можна online, зареєструвавшись на сайті https://1plus1.video/ чи у мобільному додатку  1plus1.video.