Принц Гаррі і Меган Маркл \ Фото: REUTERS

У зв'язку з цією подією пара поділилася на сторінці Sussex Royal в Instagram прощальним постом. 11 млн своїх підписників вони оголосили, що більше не будуть тут публікувати пости і припиняють користуватися цією сторінкою в Instagram. 

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі випустили нову офіційну заяву

"Як ми всі можемо відчувати, світ у цей момент здається надзвичайно крихким. Тим не менш, ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість змінити ситуацію - як це видно зараз у всьому світі, у наших родинах, в наших спільнотах і на передовій - разом ми можемо підняти одне одного, щоб усвідомити повноту цієї обіцянки. Ви більше не побачите нас тут, але при цьому наша робота продовжитися. Спасибі цьому співтовариству за підтримку, натхнення і спільне прагнення зробити світ добрішим. Ми з нетерпінням чекаємо швидкого возз'єднання з вами", - йдеться в заяві.

Відео дня

Меган і Гаррі зазначили, що найважливіше зараз – це здоров'я і благополуччя всіх людей у всьому світі та пошук рішень багатьох проблем, що виникли в результаті пандемії коронавірусу.

"Оскільки ми всі знаходимо роль, яку ми повинні грати в цьому глобальному зрушення та зміні звичок, ми зосереджуємо увагу на цій новій чолі, щоб зрозуміти, як ми можемо внести найкращий внесок. Ми з нетерпінням чекаємо на швидке з'єднання з вами. Ви були прекрасні! А доти, будь ласка, подбайте про себе і одне про одного. Гаррі і Меган", - зазначається в пості.

Як повідомляв УНІАН, Гаррі і Меган переїхали до Лос-Анджелес. Починаючи з 1 квітня 2020 року ними і, ймовірно, їхньою новою сторінкою в Instagram зокрема, буде займатися голлівудська PR-компанія Sunshine Sachs.