Весілля принца Гаррі та Меган Маркл / фото REUTERS

Герцог і герцогиня Сассекські пожертвувала велику суму грошей одній із благодійних організацій.

Після переїзду з Канади до Лос-Анджелеса, герцогиня Меган і принц Гаррі встигли зареєструвати власну торгову марку Archewell, але їхня благодійна організація поки що не працює через пандемію коронавірусу. Однак це не привід не займатися цією самою благодійністю.

Прес-секретар Меган і Гаррі оголосив, що Сассекси ухвалили рішення пожертвувати 90 тисяч фунтів стерлінгів, отримані від трансляції їхнього королівського весілля, благодійній організації Feeding Britain, яку очолює архієпископ Кентерберійський. Саме він, до речі, вінчав пару.

Відео дня

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі випустили нову офіційну заяву

Як повідомляє ТСН з посиланням на видання Town&Country, ще під час весілля Гаррі і Меган домовилися, якщо буде отриманий якийсь надлишковий прибуток від трансляції BBC, ці кошти підуть до того благодійного фонду, який вони оберуть. Їм повідомили про ці кошти приблизно в той час, коли почалася епідемія COVID-19.

Повідомляється, що ці гроші будуть витрачені на продовольчі потреби громад у Великій Британії. Нещодавно герцог і герцогиня провели в телефонному режимі бесіду з архієпископом Кентерберійським і з перших вуст почули, як держава допомагає громадянам під час пандемії коронавірусу.

Прес-секретар пари заявив, що герцог і герцогиня раді, що можуть бути корисними і бути впевнені, що гроші підуть на добру справу. Пожертва допоможе сім'ям, які піддаються більшому ризику голоду, а це десятки тисяч дітей.

У січні 2019 року герцогиня Меган і принц Гаррі під час візиту до Біркенгеда відвідали супермаркет Feeding First Citizens' Supermarket, де вперше познайомилися з роботою цієї організації. І були дуже нею захоплені.