Хайді Клум здалася без трусів / instagram.com/heidiklum

Німецька супермодель і актриса Хайді Клум шокувала мережу занадто відвертим фото в Instagram.

Попри те, що 48-річна супермодель володіє струнким і підтягнутим тілом, все ж несподівано було побачити її без спідньої білизни. Так, на фото Хайді позувала, лежачи на ліжку, в напівпрозорому бюстгальтері. А ось трусики вона не одягнула, прикривши лише інтимну частину тарілкою з десертом.

"Ох, мій смачний пиріг", - підписала фото Клум.

Відео дня
Хайді Клум здалася без трусів / instagram.com/heidiklum

Відзначимо, Хайді Клум відключили коментарі до своїх постів, тому шанувальники не можуть поділитися своїми враженнями від побаченого. При цьому вони поставили майже 40 тисяч "лайків" всього за годину після публікації фото.

Читайте також"Я виходжу заміж": Тіна Кароль зробила відверте зізнанняХто така Хайді Клум

З кінця 1990-х років Хайді Клум вважається однією з найвідоміших моделей у світі. Її кар'єра почалася в 1992 році, коли вона виграла головний приз в Late-Night-Show Томаса Готтшалька. 

Всесвітня популярність прийшла до Хайді Клум в 1998 році, коли її фото в купальнику було надруковано на обкладинці американського журналу Sports Illustrated, чий тираж досягає в США 20 млн. Крім того, Клум стала однією з провідних моделей компанії Victoria's Secret, одним з "ангелів". Також вийшли популярні журнали Vogue і ELLE з фотографією Хайді на обкладинці. Однак Клум ніколи не належала до групи моделей, які виходили на подіуми під час великих показів в Парижі, Мілані або Нью-Йорку.

Нагадаємо, раніше популярна супермодель Белла Хадід знялася у "різдвяній" білизні від Victoria's Secret.

Вас також можуть зацікавити новини: