Оксана Байрак / фото instagram.com/ksanabayrak

Відома українська режисер, сценарист, телеведуча та акторка Оксана Байрак, яка живе у Лос-Анджелесі, показала, як виглядала в юності до пластичних операцій та зробила кілька скандальних заяв.

57-річна ведуча опублікувала в Instagram-сторіс кілька архівних фото, відповідаючи на питання підписників

На одному зі знімків Байрак ще школярка. Ним режисер супроводила свою відповідь на питання: чи шкодує вона, що народилася в Україні?

Відео дня

"А чому я повинна шкодувати, я народилася в СРСР! І це є найголовнішим щастям", – написала вона українською мовою.

Байрак радіє, що народилася в СРСР / скріншот

Читайте такожДружина зірки "Кварталу" Євгена Кошового показала "весільні" фото з відпусткиІнше фото вона опублікувала до питання про те, що порадила б собі у 18-20 років. У мережі помітили, що такою Байрак була до пластичних операцій.

"Сказала б: "Дівчинка, ніяких сумнівів! Ти – геній!" – написала режисерка.

Байрак показала, як виглядала до пластичних операцій / скріншот

Крім того, артистка критично висловилася про заборону її фільму "Аврора" в Україні через те, що в ньому знявся російський актор Дмитро Харатьян, який підтримав анексію Криму.

"Сподіватимемося, що мізки у можновладців запрацюють. А Мітя Харатьян перестане бути "ворогом" України за версією "Миротворця", СБУ та інших "розумників", – написала Байрак, прикріпивши архівне фото з ним.

Байрак розкритикувала українську владу / скриншот

Оксана Байрак: що про неї відомо

Оксана Байрак народилася 16 лютого 1964 року. Їй 57 років.

У 1991 році отримала другу вищу освіту, закінчивши режисерський факультет Київського державного інституту театрального мистецтва імені І.К. Карпенка-Карого.

Свого часу Байрак знімала по кілька високорейтингових художніх фільмів та телесеріалів на рік, за що отримала прізвисько "королева мелодрам".

Їй належить Studio Bayrak, одна з найбільших продюсерських кіностудій України.

Найвідоміші роботи: "Ніщо не трапляється двічі", "Летюча миша", "Аврора".

Вас також можуть зацікавити новини: