Софі Лорен захопила зовнішнім виглядом / ru.depositphotos.com

Італійська актриса Софі Лорен довгий час не з'являлася на публіці. Зовсім недавно 88-річна зірка таки вийшла в світ і підкорила своїм зовнішнім виглядом.

Так, Лорен в компанії сина і онуків з'явилася на відкритті свого ресторану в Мілані. Для такої події вона одягла світлий брючний костюм, який доповнила масивними прикрасами з білого золота з діамантами. Також вона одягла окуляри, що приховують зморшки.

Варто відзначити, що Лорен має приголомшливий вигляд у свої 88 років. Вона широко посміхається, рівно тримає спинку, стежить за своїм обличчям. Помітно, що зірка вдається до послуг косметологів та інших професіоналів у сфері краси і здоров'я.

Відео дня
Софі Лорен захопила зовнішнім виглядом / instagram.com/giorgioarmani

Відомо, що актриса останнім часом живе на своїй віллі в Італії і мало з'являється на публіці. А все через артрит, що не дозволяє їй довго стояти на ногах. Але навіть такі рідкісні виходи в світ захоплюють її шанувальників.

Що відомо про Софі Лорен

Софі Лорен - володарка почесних премій багатьох кінофестивалів - Каннського (1961), Венеціанського (1958, 1998, 2002), Московського (1965, 1997), Берлінського (1994). Лауреат п'яти премій "Золотий глобус" (у спеціальній номінації "Улюблениця світової публіки").

Перша лауреатка премії "Оскар" за найкращу жіночу роль у фільмі іноземною мовою (1962). Володарка почесного "Оскара" (1991) з формулюванням "За кар'єру, яка запам'ятовується ролями, що надають блиск кінематографу".

Актриса здобула популярність завдяки ролям в таких стрічках як "Чочара", "Чортівка в рожевому трико", "Графиня з Гонконгу", "Тільки між нами" та іншим.

Вас також можуть зацікавити новини: