Фото інстаграм Меган Фокс

Відома американська акторка та модель Меган Фокс любить змінювати свою зовнішність та робила пластичні операції. Нещодавно вона вперше назвала їхню кількість та суму, яку витратила на всі трансформації. 

Так 37-річна акторка заявила, що лише збільшувала груди та колола ботокс. Проте погано переносить анестезію, тому кожне своє рішення лягти під ніж хірурга вона довго обдумує. 

"Лягати під наркоз - це ризик для вашого життя. Тому, коли мені довелося зайнятися грудьми, я подумала: "Слухай, якщо ти збираєшся приспати мене, якщо я хворітиму два місяці через загальну анестезію... мені краще прокинутися з найбільшими грудьми, які ти можеш помістити в моє тіло. І мій лікар зробив саме це. Я подумала: "Я хочу нагороду за страждання, через які мені доведеться пройти", - сказала Меган у подкасті Call Her Daddy.

Відео дня

Вона зазначила, що мамопластикою залишилася задоволеною. Щоправда, така операція коштувала їй 30 000 доларів (більше 1 мільйона гривень).

Також Фокс робила косметологічна процедури на обличчі - тільки колола ботокс. На все інше не наважувалася і назвала таку причину: 

"Я ніколи не робила ніякої підтяжки обличчя, не використовувала нитки. Це не через якісь моральні міркування, я просто не вірю, що вони працюють. А ще я боюся, що вони завадять, коли мені дійсно знадобиться підтяжка обличчя. Я ніколи не робила ліпосакцію, контурну пластику тіла або щось подібне".

Єдине, що ще мріє змінити Меган в собі, так це сідниці. Вона хоче їх збільшити, проте поки не готова декілька місяців відновлюватися після операції та ходити з синцями. Тому радить всім, хто хоче лягати під ніж хірургів, добре думати та зважити всі за та проти. 

Нагадаємо, раніше Меган Фокс оскандалилася дивним висловлюванням про українських жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: