Обличчя Пугачової розкритикували / Скріншот

Відома співачка Алла Пугачова не перестає дивувати зміною іміджу. Цього разу артистка здалася з оновленим кольором волосся - холодним блондом.

Відповідне відео опубліковане в Instagram "КП". В описі до ролика наголошується, що Примадонна проводжає у космос актрису Юлію Пересільд. 5 жовтня екіпаж корабля "Союз МС-19" вирушить знімати кіно на МКС.

Читайте такожЗабагато: скандальний критик розкрив справжню пенсію ПугачовоїАле всі звернули увагу не на привід, з якого Алла Борисівна записала звернення, а на зовнішність виконавиці. Багато хто розкритикував її за надмірне використання фільтрів, інші - за перебір з "експериментами" над обличчям. 

Відео дня

"Бідна, аж рот перекосило", "Аллу Борисівну як з космосу знімали через хмару", "Там стільки фільтрів накладено, мамо, не горюй", "При всій повазі, зовсім інша і не схожа на себе", "Що з губами: в різні боки", "Спочатку мені здалося, що це лик Аллегрової", — пишуть у коментарях до ролика.

Нагадаємо, довкола помолоділого обличчя Пугачової не раз виникали чутки. Багато хто почав писати, що від Примадонни давно нічого не залишилося, її зовнішній вигляд - результат роботи пластичних хірургів. 

Вас також можуть зацікавити новини: