Alyona Alyona / фото instagram.com/alyona.alyona.official

Українська реперка Alyona Alyona зізналася, як за переїдання карає себе голодом та нерідко зривається знову і знову.

Про це вона розповіла у своєму Instagram, супроводивши пост новим фото без білизни.

"З голодухи їм більше, ніж зазвичай. За погану поведінку я себе караю, а за хорошу – хвалю і заохочую, – почала реперша свою розповідь. – Сьогодні хочу поговорити про покарання себе. Наприклад, коли я переїдаю або з'їм чогось зайвого, то найчастіше я себе караю голодуванням, після чого зриваюся. Їм ще більше і відчуття голоду абсолютно не можу заспокоїти".

"Знаю, що є дівчата, які вирішують це питання блювотою. Я чула достатньо таких історій і розумію, що всі проблеми треба серйозно пропрацьовувати", – додала Alyona Alyona.

скріншот

За її словами, вона багато працює, втомлюється й іноді вирішується побалувати себе всякими смаколиками. В результаті часто переїдає і карає себе повною відмовою від їжі.

"А потім від того, що мені не вистачає енергії, а треба працювати, я дуже швидко втомлююся. Після цього мій організм каже: "Ой з'їж хоч що-небудь смачненьке, а то я втомлений від роботи, а ти заслужила кайфу". Я їм і знову себе караю. Замкнуте коло, з якого просто хочеться вибратися", – зізналася виконавиця.

Читайте також"Хочу зникнути": Alyona Alyona шокувала фанатів несподіваною заявоюДо цього Alyona Alyona розповіла, що у дитинстві дуже часто і важко хворіла й лікувалася антибіотиками. Згодом у неї виробилася звичка приймати їх без рецепта лікаря.

Вас також можуть зацікавити новини: