Андрій Макаревич підтримує Ізраїль / facebook.com/makarevichav

Російський артист Андрій Макаревич, який на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну поїхав з дружиною до Ізраїлю, розповів, що зараз там відбувається і як він пережив напад ХАМАСу.

На своїй сторінці в Facebook він написав, що тільки завершив тур Німеччиною і вже завтра вилітає в Лондон. А його дружина з сином зараз перебувають в Бутані - країні Південної Азії. На щастя, з ними все добре. 

"У світлі того, що відбувається ніякого бажання немає хвалитися успішними концертами, а також обговорювати маячню, які російська жовта преса приписує мені. Проте, сьогодні завершили тур Німеччиною і завтра летимо в Лондон. Бажаю удачі нашим бійцям і рахую години і дні до нашої перемоги. Будь ласка, будьте живі", – написав Макаревич.

Відео дня

Варто зазначити, що до Ізраїлю Макаревич переїхав у березні 2022 року. Він засудив злочинний режим Кремля і неодноразово висловлював підтримку українському народу, як і його дружина.

Війна в Ізраїлі - що відомо

Вранці 7 жовтня з сектора Гази по Ізраїлю масовано були запущені ракети, в містах спалахнули пожежі. Від нападу ХАМАСу в Ізраїлі загинуло щонайменше 600 осіб, серед яких дві громадянки України.

Після нападу Ізраїль оголосив повну бойову готовність. Він уже стягнув артилерію і танки до кордону з Газою.

Крім того, президент Польщі Дуда заявив, що події в Ізраїлі сприяють Росії та відволікають увагу світу від України.

Вас також можуть зацікавити новини: