Гра Артема Пивоварова на барабанах розбурхала мережу / скріншот

Український співак Артем Пивоваров буквально "порвав мережу" відеороликом, на якому зазнято, як він емоційно грає на барабанах під пісню "Маніфест".

Артист розмістив відео на своїй сторінці в Instagram. Ролик за кілька годин набрав майже 4 тисячі лайків. Варто зазначити, що на відео артист грає на інструменті з голим торсом. Виконавець скупо підписав відеоролик - просто розмістив кілька смайликів, серед яких є жовте й блакитне серце.

Багато користувачів залишили під відео дуже позитивні відгуки. "Просто розрив", - вважає Mishashko. "Неймовірно, відразу видно, що людина займається справою, яку любить", - поділилася думкою anas_tasia21k. "Це просто пожежа…, дуже класно", - зазначає v_fedkiv. "Що поробиш, як талановита людина - талановита в усьому", - написала користувач o.levinska.

Цікаві новини шоу-бізнесу України - сьогодні це варто прочитати

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року стало відомо, що концерт Артема Пивоварова в Дубліні був скасований. Журналісти дізналися, що співак терміново скасував  виступ через те, що у цьому місці трапився теракт.

Варто зазначити, артист з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну їздить за кордон для того, щоб дати благодійні концерти, а потім допомагати українцям.

Вас також можуть зацікавити новини: