Анна Трінчер / фото instagram.com/annatrincher_official

Популярна 20-річна українська співачка, блогерка та акторка Анна Трінчер разом зі своїм нареченим Олександром Волошиним вирушила відпочивати на море за кордон та активно ділиться своїми враженнями з підписниками.

Ролики та фото з відпочинку дівчина регулярно публікує в Instagram-сторіс, відверто розповідаючи про те, що з нею відбувається.

Зокрема, блогерка показала, як одягає свій спеціальний корсет, необхідний для реабілітації після пластичної операції зі збільшення грудей: "Без нього не ходжу".

Відео дня
скріншот
скриншот

При цьому Трінчер зізналася, що їй набридає його носити, але зняти не можна – лікар заборонив. До того ж доктор рекомендував їй не купатися в морі після операції, що не менше її засмучує: "Дивлюся, як Саша купається, і плачу!".

скріншот

У цілому ж Трінчер, судячи з усього, насолоджується відпочинком: "Але тут все одно дуже добре, вода просто вау, як скельце".

Читайте також"Апогей стосунків": Трінчер зняла хлопця за інтимним заняттям у ванній та показала всімНагадаємо, раніше повідомлялося, що Анна Трінчер зізналася, що багато років комплексувала через маленькі груди, а тому зважилася зробити собі пластичну операцію зі збільшення.

Вас також можуть зацікавити новини: