Крупін пояснив, чому більше не співатиме свої популярні пісні / Скріншот Instagram

Популярний український співак Міша Крупін заявив, що гурт "Корупція" припиняє своє існування. Фронтмен колективу назвав причини такого рішення.

У своєму Instagram артист опублікував допис, яким шокував фанів. За його словами, контракт з музичним лейблом Papa Music закінчився, тому "Корупція" більше не буде існувати. Як пояснив Крупін, він намагався домовитися з представниками лейблу про продовження співпраці на вигідних для обох сторін умовах, проте вони не дійшли згоди.

Головною новиною стало те, що співак більше не зможеш виконувати на своїх концертах старі пісні, зокрема трек "Красный бархат", який приніс йому популярність.

Відео дня

"Через те, що після закінчення договору з лейблом Papa Music ми не змогли домовитись про подальшу співпрацю, лейбл заборонив мені співати пісні проєкту "Корупція". Тобто "Корупції" більше немає, і ви більше не почуєте "чорний чемоданчик" у моєму виконанні", – заявив артист.

Міша Крупін / Скріншот Instagram

При цьому музикант закликав прихильників не засмучуватися і оголосив, що розпочинає сольну кар'єру.

"Чекайте на нові пісні, все тільки починається", – написав Крупін.

До слова, гурт "Корупція" був створений у 2019 році. Сам Міша вказував, що репертуар колективу – це джаз, ф'южн блюз, свінг. Після початку російського повномасштабного вторгнення співак наголосив на своїй проукраїнській позиції. Він розпочав новий напрямок у своїй творчості. Відтак гурт презентував пісню "Фам фаталь" українською.

Нагадаємо, раніше Міша Крупін після "п'яного" скандалу зізнався, чи страждає на алкоголізм.

Вас також можуть зацікавити новини: