Відомий український співак після 'п'яного' скандалу зізнався, чи страждає на алкоголізм

Нещодавно співак Міша Крупін потрапив у "п'яний" скандал, вийшовши на сцену у Одесі в нетверезому стані. Після цього він поставив свою кар'єру на паузу.

В інтерв'ю УНІАН він розповів, що після того випадку місяць відпочивав. Цього часу йому було достатньо, аби опанувати себе після інциденту та хейту, що на нього вилився.

"Потім я сказав собі, що все добре. Мовляв, що це я — себе звільню з роботи, чи що? Як я можу себе звільнити? Я ж Міша Крупін", - сказав співак.

Відео дня

Він додав, що ніколи не страждав на алкоголізм, проте зізнається, що може вжити алкоголь перед концертом, коли дуже хвилюється.

"Раніше міг випити, тому що завжди хвилювався перед концертами. Сьогодні ж перед виступом можу дозволити собі алкоголь, але це буває рідко. Після концерту в мене зазвичай багато адреналіну, тому намагаюся просто випити пляшечку пива і спокійно заснути. Тож алкоголем не зловживаю. Насправді я хвилююся перед виступами й зараз, але спиртне намагаюся зводити до мінімуму", - додав артист.

Нагадаємо, після "п'яного" інциденту Міша Крупін вийшов на зв'язок та сказав, що професійному музиканту не можна виходити на сцену в такому стані. Крупін додав, що йому дуже соромно. А також він послав всіх хейтерів на три букви.

Вас також можуть зацікавити новини: