Брітні Спірс спантеличила фанів / instagram.com/britneyspears

Популярна співачка, яка вирішила завершити свою кар'єру через опіку батька над нею, Брітні Спірс постала перед шанувальниками в дуже відвертому образі.

Так, зірка сфотографувалася в джинсових міні-шортиках і з оголеними грудьми, які прикрила руками. Зазначимо, що такі знімки Брітні ніяк не підписала, залишила лише кілька смайликів у вигляді зірочок. 

Фанати в подиві, що відбувається. Чи то це черговий крик про допомогу, чи то Спірс починає потихеньку божеволіти через те, що зараз відбувається в її житті.

Відео дня

Читайте такожЕкс-дієтолог Кейт Міддлтон розкрила таємницю її стрункості

Нагадаємо, зараз йдуть суди у справі про опіки Джеймса Спірса над своєю дочкою Брітні. Довгий час співачка мовчала, але на останньому судовому засіданні вона розкрила всю правду про ставлення батька до себе. Зірка розповіла, опікунство приносить їй більше шкоди, ніж користі, і позбавляє права на власне життя. Також вона заявила, що люди, які контролюють її життя, не дозволяють їй вийти заміж і завести ще одну дитину.

Крім того, як зазначила Спірс, їй не дозволяють їздити в одній машині з її коханим. І після оголошення про творчу відпустку Брітні проти її волі стали давати літій.

Брітні Спірс спантеличила фанів / instagram.com/britneyspears
Брітні Спірс спантеличила фанів / instagram.com/britneyspears

Вас також можуть зацікавити новини: