Злата Огнєвіч готова до нового етапу в житті / фото instagram.com/zlata.ognevich

Головна героїня другого сезону проекту "Холостячка" Злата Огнєвіч після розставання з переможцем шоу Андрієм Задворним натякнула на готовність до нового етапу у своєму житті.

Співачка опублікувала кілька знімків з досить відвертої фотосесії в Instagram, супроводивши їх не менш відвертим спічем.

"Це головне, чого мені хочеться зараз. Будь-яке потрясіння веде до трансформації, розкриває величезну внутрішню силу. Я ніколи на слабкість особливо не скаржилася, навіть навпаки – в моменти складних подій завжди знаходила ресурс для підтримки тих, хто її потребує. А зараз я на всіх рівнях відчуваю появу нового, чогось великого і невідомого мені, але саме того, чого так довго чекала", – зазначила вона.

Відео дня

"Це зрівняється зі штормом, після якого прокидаєшся на березі, та сонце світить прямо в обличчя. Десь на горизонті ще буря не вщухла, але я вже на березі, я жива і готова продовжити свою подорож, – додала Огнєвіч. – Мені так не вистачало саме цього шторму, щоб перейти на наступний етап життя. Дякую".

Злата Огнєвіч знялася у відвертій фотосесії / фото instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч знялася у відвертій фотосесії / фото instagram.com/zlata.ognevich

Читайте такожПереможець "Холостячки" відповів на найгостріше запитання глядачів шоу про Злату Огнєвіч"Вогонь", "Дуже гарна", "Неймовірна", – відреагували шанувальники у коментарях.

Нагадаємо, після проекту "Холостячка-2" Злата Огнєвіч і переможець шоу Андрій Задворний пробули разом всього 1,5 місяці. Пара розійшлася з ініціативи чоловіка. Він розповів, що його почуття до дівчини охололи.

Вас також можуть зацікавити новини