Сара Джессіка Паркер дала пораду всім жінкам / скріншот

Американська актриса Сара Джессіка Паркер зіграла в культовому серіалі "Секс і місто", який розкриває тему стосунків між чоловіком і жінкою. 

Її героїня Кері Бредшоу в одному з епізодів поміркувала над тим, чи можна змінити чоловіка. Власне, ця тема дуже актуальна майже для кожної жінки, адже мало тих, хто може прийняти партнера таким, яким він є.

На цю тему велося багато обговорень серед психологів, психотерапевтів, та й жінки не проти обговорити це на кухні. І, звичайно, кожна з них сподівається, що саме вона стане тим важелем, який вплине на чоловіка. Однак у підсумку все зводиться до одного - до слів Кері Бредшоу.

Відео дня

"Намагатися змінити чоловіка марно. Єдине, що можна поправити, - це зачіска і гардероб, але і там постійна боротьба", - сказала героїня Сари Джесіки Паркер.

Сара Джессіка Паркер в серіалі "Секс і місто"

Сара Джессіка Паркер відома роллю Керрі Бредшоу з телесеріалу "Секс і місто" (1998-2004), за роль в якому вона чотири рази удостоювалася премії "Золотий глобус" (2000, 2001, 2002, 2004) і двічі премії "Еммі" (2001, 2004).

Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя чотирьох подруг у віці "за 30" - вони вільно обговорюють питання сексу, кохання і кар'єри. У серіалі також піднімаються питання безпечного сексу, сексуальної орієнтації, безладних зв'язків, фемінізму, ролі жінки в сучасному суспільстві і багато інших.

Нагадаємо, який зараз вигляд має Катя Пушкарьова з серіалу "Не родися вродливою".

Вас також можуть зацікавити новини: