Кенан Калав в турецькому серіалі / скріншот

У 1986 році на екрани вийшов легендарний серіал турецького виробництва - драма "Корольок - пташка співоча". Головний герой Кямран викликав у глядачів різні емоції - його і любили, і ненавиділи одночасно. Шанувальники були переконані, що після такої помітної ролі на Кенана Калава чекає велике майбутнє, проте помилялися. Що зараз з головним красенем культового серіалу - читайте в матеріалі. 

Кенан Калав: біографія

Калав народився в 1961 році в турецько-німецькій родині. Його батьки ніяк не були пов'язані з культурою і творчістю, сам він вирішив пов'язати своє життя з ресторанним і готельним бізнесом, пішовши вчитися на відповідний факультет. Після навчання Кенан пішов працювати в модельне агентство, де познайомився з "потрібними" людьми і вирішив пробувати себе в кінематографі. Його дебютною роботою є фільм "Безпорадний" 1976 року. Тоді майбутньому акторові було всього 15 років!

Кенан Калав в серіалі "Корольок - пташка співоча"

Величезна популярність і тисячі прихильників (швидше прихильниць) по всьому світу прийшли до Кенана лише в 1986 році з виходом турецького серіалу "Корольок - пташка співоча". Там йому дісталася головна роль красеня Кямрана. 

Відео дня

Після такого гучного проекту фанати сподівалися побачити актора ще в багатьох серіалах, проте в 1987 році він знявся в "Ночі гріха" і зник. Причиною стала зіркова хвороба, яка призвела до серйозних наслідків - наркотичної залежності. У 1990 роках його спіймала каталонська поліція з великою партією наркотиків, за що Калава відправили до в'язниці на цілих десять років. 

Частково його врятували численні листи вдячних фанатів і шанувальників - вирок зменшили, і вже через шість років в'язниці Кенан Калав вийшов на свободу.

Кенан Калав зараз

Він покінчив і з наркотиками, і з кіно. У Барселоні Кенан вирішив скористатися отриманою спеціальністю і відкрив ресторан. Там він живе і до цього дня разом зі своєю дружиною Несрою.

Кенан Калав зараз має свій ресторан у Барселоні / скріншот

Нагадаємо, який вигляд має актриса, яка зіграла Феріде у серіалі "Корольок - пташка співоча".

Вас також можуть зацікавити новини: