Кіркоров показав фото з Ротару / фото instagram.com/fkirkorov

Радянський і російський співак Філіп Кіркоров опублікував низку фото зі зйомок "Пісні року" в Москві, куди нещодавно приїхала народна артистка і Національна легенда України Софія Ротару.

Кадри, зняті за лаштунками концерту, Кіркоров опублікував на своїй сторінці в Instagram. На кількох з них він позує з Ротару, обіймаючи 74-річну артистку за талію і тримаючи за руки.

"Дякую, "Пісня року 2021". Ось таки і йдемо по життю разом, міцно обійнявшись і взявшись за руки один з одним вже 50 років!", - написав він.

Відео дня
instagram.com/fkirkorov
instagram.com/fkirkorov

У коментарях підписники Кіркорова відзначили зовнішній вигляд Ротару, яка, як і раніше, має набагато молодший вигляд, ніж їй є насправді. На це і звернули увагу коментатори.

"Софія має відмінний вигляд", "Софія Михайлівна це легенда", "Софія Ротару чудова", "Софія Ротару молодіє з кожним роком", "Софія Михайлівна, вона прекрасна", - йдеться в коментарях під постом Кіркорова.

Як повідомляв УНІАН, Ротару під час зйомок "Пісні року" 4 грудня накинулася на технічного працівника на сцені і потрапила на відео

Вас також можуть зацікавити інші новини: