Артист розповів про вчинки фанаток / instagram.com/ivan_naviofficial

Український артист Ivan NAVI, який нещодавно записав фіт з Тіною Кароль, у програмі "Хто зверху?" розповів, як фанатки його дивують на концертах.

За словами артиста, на концерті він подав глядачам руку, щоб бути ближче до них. Але в цей момент відчув, що одна з фанаток цілує йому руку.

"Нещодавно на концерті вперше в житті мені цілували руки. Я люблю подавати руки зі сцени, щоб бути ближче до публіки. А тут такий поворот. Я ще такого не бачив і не відчував", - сказав артист.

Відео дня

Читайте такожMARUV показала рідкісне фото з брутальним чоловіком: на байку і в пікантній позіТакож він додав, що одного разу на його концерт не пустили дівчину у зв'язку з віковим обмеженням. Але вона таки домоглася свого і потрапила на виступ улюбленого артиста, взявши з собою маму і... коровай. 

"Я думав, що вже сватання відбувається, тому що мама і коровай", - додав артист.

Хто такий Ivan NAVI

 Ivan NAVI - український співак, дворазовий номінант музичної премії YUNA. Його пісня "Коли немає тебе" стала піснею 2020 року на радіостанціях України.

У 2015 році став одним з учасників шоу "Співай як зірка" на телеканалі Україна, де Івана помітив Кузьма Скрябін. Саме він і подав ідею сценічного імені Ivan NAVI.

У лютому 2019 року Ivan NAVI взяв участь у Національному відборі на "Євробачення 2019".

Вас також можуть зацікавити новини: