Потап розповів, чому люди вірять у роман Тіни Кароль і Дана Балана / фото УНІАН

Потап розповів, як ставиться до розкрученої піарниками історії про таємний роман Тіни Кароль і Дана Балана.

"Уяви, що ти прийшов на весілля Тіни Кароль і Дана Балана, і замість шампанського випив сироватку правди. Яким був би твій тост?" - запитала Полякова в ефірі в Instagram, пише Апостроф.

"Друзі, я ніколи не вірив в ваш союз! З самого початку я вважав, що це продюсерський хід і вигадки фанатів. Мало того, це мені завжди здавалося неправдоподібним. Але бог його знає, чорт вас поплутав, або це дійсно любов. Як би там не було, Тіночка і Дан, бажаю вам щастя, і гірко молодим", - відповів Потап.

Відео дня

Музикант зізнався, що чудово розуміє людей, які вірять в залаштункові інтриги виконавців.

Читайте такожКаменських показала ніжне фото з Потапом (фото)

"Ми з Настею реально одружені, по справжньому, без всякої метушні, і ми цілувалися на шоу "Голос країни". При цьому ми отримали порцію коментарів: "Фу, навіщо ви цілуєтеся напоказ! Почали лизатися в ефірі!" Якесь марення закомплексованих. Виявилося, що наші люди охочіше вірять, коли підглядають за кимось. Їх обманюють весь час - в політиці, в трамваї, в шоу-бізнесі, всюди. Але підглянувши, вони думають, що самі здогадалися, і вірять в це по-справжньому. Наші люди люблять такі історії", - вважає Потап.

При цьому історію Тіни Кароль і Дана Балана співак назвав крутою і чудово розкрученою.

"Мені дуже подобається, що вони два роки тримаються за ручку, пальчиками одне одного торкаються. Нам з тобою не повірять ніколи, а їм повірять, бо вони ведуть таку лінію дуже акуратно. Напівнатяки, півпогляди, напівдотики, якийсь є символ між ними. Тіна не дарма Тіна, а Дан не дарма Дан. Обидва вони ще тих два пиріжки. З одного боку вони мені не клеяться разом, але це ж як Потап і Настя - ніхто не вірив, а тут - БЕМС. Може і там щось", - сказав Потап.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль та Дан Балан здивували глядачів "Голосу країни-10" чуттєвим виступом.