Мурат забезпечує сина нової обраниці / фото інстаграм Анастасії

Нова обраниця турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу - Анастасія - відверта зі своїми підписниками в мережі і часто розповідає про таємниці їхнього особистого життя. 

Тож нещодавно користувачі вирішили поцікавитися фінасовими питаннями у парі. Зокрема, спершу запитали, чим дівчина займається і як заробляє. 

"Заробляє мій чоловік. Я іноді працюю моделлю, але зараз це більше схоже на хоббі", - наголосила Анастасія у себе в Instagram. 

Відео дня

Не секрет, що у дівчини є син від попередніх стосунків. Тому підписники запитали, чи забезпечує хлопчика його біологічний батько. На що Анастасія відповіла так: 

"Мій син - частина мене. Коли чоловік розпочинає стосунки з жінкою, у якої є дитина, він повинен усвідомлювати всю відповідальність. Мурат, як чоловік, закриває всі потреби родини".

Скріншот сторіз 

До слова, про стосунки Анастасії та Мурата стало відомо на початку цього року. Їхній роман стрімко розвивається, пара вже живе разом, а чоловік встиг освідчитися новій коханій. Також обраниця бізнесмена познайомилася з його донькою Софією від першої дружини Ані Лорак.

Нагадаємо, раніше кохана Налчаджіоглу обматюкала його в прямому ефірі.

Вас також можуть зацікавити новини: