Хлопець зробив свою скандальну оцінку дівчат / фото інстаграм Івана Казаркіна

Після минулорічного скандалу навколо шоумена Володимира Остапчука та його оцінки дівчат 10/10, у подібну ситуацію потрапив український блогер та рекламний агент блогерів Іван Казаркін. 

Нещодавно хлопець, який часто знімає комедійні відео та публікує їх в мережу, зробив ганебну оцінку дівчат та наголосив, що хлопцям варто бути фінансово грамотними і знаходити "правильних" обранець. 

"Дівчину треба обирати 7/10. Тоді вона буде сама бігати за тобою. Вона сама за тебе зробить в ліжку, вона точно вміє готувати, бо треба якось перекривати свої мінуси. Їй не треба давати гроші, вона 100% сама працює. А з гарними багато проблем! Їм оце квіти даруй і плати за них всюди. Треба бути фінансово грамотними", - сказав Казаркін в себе в TikTok. 

Реакція підписників

Такі слова викликали хвилю обурення серед підписників блогера. Вони почали активно писати йому критику під відео. 

  • "Фу, яку гидоту я щойно почула"
  • "Ти впав у моїх очах"
  • "А що ти можеш запропонувати? Бо чоловікам себе теж варто критично оцінювати"
  • "Яке убоге мислення. А потім кажуть, що дівчата ведуться тільки на гроші".

Сам Казаркін поки не коментував хейт на свою адресу. 

Скандал 10/10 з Володимиром Остапчуком

У 2023 році шоумен Володимир Остапчук обговорював у своєму шоу "Мекнув - питайте" жіночу красу та депіляцію. Гостями були співак Позитив та ведучий Богдан Буше. Остапчук запитав, як би хлопці реагували на дівчину, яка "10 з 10, але не голить ноги". Вони заявили, що їм це "не ок", адже люблять, коли дівчина поголена всюди. Такими відповідями вони викликали обурення суспільства. 

Тоді слова чоловіків публічно захейтили і представники шоу-бізнесу, наприклад Вова Дантес, Марія Єфросиніна, Alyona Alyona, Оля Полякова та Наталка Денисенко. 

Нагадаємо, раніше блогерка Анна Трінчер потрапила у скандал. 

Вас також можуть зацікавити новини: