Надя Дорофєєва / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва зробила відверте зізнання про себе. Виконавиця розповіла, що її зупиняє прямо говорити про свої почуття.

Про це Надя написала у своєму Instagram, опублікувавши нове фото, на якому вона позує з розпущеним волоссям, у чорному топі та чорних довгих рукавичках.

"Я часто соромлюся сказати про свої почуття. Відчуття дуже дивне... Соромлюся, думаю, що це не доречно, а ще, що покажу свою слабкість. Всередині я відчуваю багато любові, а ось сказати про неї можу в обличчя напевно тільки в якісь супер емоційні моменти. Ну, або після келишка", – зізналася співачка.

Відео дня

На думку Дорофєєвої, бути сміливим – це бути чесним.

"Хіба сила не в тому, щоб дозволяти собі хоч іноді бути "слабкими"? Хіба сила не в тому, щоб бути щирими та різними, нехай не завжди впевненими у собі? Мені здається бути сміливим – значить, бути чесним, перш за все, з самим собою. А якщо хочеться сказати про кохання – наважуйся, спробуй. Тобі точно стане легше", – впевнена виконавиця.

Надя Дорофєєва / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте також"Хочеться, але не можу": Злата Огнєвіч раптово відкрила в собі "щось новеньке""Надя, твоя фраза: бути сміливим – значить, бути чесним з самим собою в першу чергу... підкорила моє серце", "Ти так мене мотивуєш, дякую тобі за все", "Твої пости – це щось нереальне", – відреагували підписники.

Раніше Надя Дорофєєва зізналася, що нарешті почала собі подобатися, й різко відповіла хейтерам, які критикують її зовнішність.

Вас також можуть зацікавити новини: