Олеся Бацман показала фото / instagram.com/alesiabatsman

Дружина українського журналіста і ведучого Дмитра Гордона - Олеся Бацман - сфотографувалася одразу з шістьма дітьми свого чоловіка. Так, вони приїхали привітати сина Лева, якому виповнилося 20 років.

"Леве, з днем народження! Нехай збуваються всі мрії! У тебе прекрасні цілі, і ти обов'язково отримаєш те, що задумав", - привітала Олеся сина Гордона.

Відзначимо, на знімку Бацман була найяскравішою. Вона одягла золотисту міні-сукню і ботфорти в тон. А ось сам Гордон позував в темному костюмі і білій сорочці.

Відео дня
Олеся Бацман показала фото / instagram.com/alesiabatsman

Читайте такожУкраїнська співачка похвалилася найдорожчим подарунком від чоловіка-продюсера"Чудова сім'я", "Які всі кльові", "Круті", "Золота Олеся", "Такі щасливі", - пишуть шанувальники в коментарях.

Цікаво, що у Дмитра Гордона семеро дітей. Від першого шлюбу у нього є 29-річний син Ростислав, від другого шлюбу - 26-річний син Дмитро, від третього шлюбу - 22-річна дочка Єлизавета і 20-річний син Лев, від четвертого шлюбу з Олесею Бацман - 9-річна дочка Санта, 5-річна дочка Аліса і 2-річна дочка Ліана.

Вас також можуть зацікавити новини: