Гарячі австралійські пожежники / фото AustralianFirefightersCalendar

Легендарному австралійському календарю з пожежниками в 2023-му виповнюється 30 років, і фотографії цьогоріч як ніколи вражають.

Нагадаємо, щороку австралійські пожежники позують на гарячих фото для календаря. А ще вони переслідують благородну мету - гроші з продажу календарів йдуть на благодійність.

А як бонус для покупців календаря з пожежниками - відвисла щелепа від побачених ідеальних тіл. Очевидно, щоб стати володарями такої статури, довелося знатно попітніти.  

Відео дня

Цього року в кадрі разом з дуже красивими рятувальниками позували собаки, кошенята, коали, ягнята, єхидни, каченята, коні та інші тварини.

Обережно, дуже гарячі фото!

Щоб побачити повнорозмірну фотографію, клацніть по її центру і гортайте  праворуч

Календар з австралійськими пожежниками: що про нього відомо

Вперше пожежники оголилися в 1993 році заради підтримки дитячих госпіталів, а наступних років вирішили допомогти й іншим нужденним.

Особливо активно вони підтримують тварин - як у притулках, так і в дикій природі, рятуючи унікальну австралійську фауну. За 29 років роботи проект The Australian Firefighters calendar зібрав понад 3,2 мільйона доларів під різні проекти.

У 2022-му австралійські рятувальники підготували одразу кілька варіантів календарів: класичний, літній, з котиками, з песиками, з кіньми й з екзотичними тваринами. 

Вас також можуть зацікавити новини: