Педан добре вчився в школі / instagram.com/pedanos

Українські зірки у програмі "Світське життя" розповіли, які оцінки отримували в школі. Хтось із них був відмінником, а хтось - стабільно трієчником.

Лілія Гриневич

Екс-міністр освіти і науки України Лілія Гриневич закінчила школу із золотою медаллю, але в другому класі вона отримала "двійку" за те, що не вивчила вірш. 

У Лілії Гриневич була двійка за невивчений вірш / facebook.com/liliya.grynevych

Олександр Педан

"З другого класу я вже читав вірші, вів шкільні концерти, тому до мене ставилися (вчителі, - УНІАН) трохи по-іншому. Але я все вчив і здавав. В атестаті у мене було тільки три "четвірки". Всі розуміли, що я не відмінник, але і людина непогана", - сказав Педан.

Відео дня
Педан добре вчився в школі / instagram.com/pedanos

Джамала

За словами Джамали, їй не давалися точні науки, проте вона виступала на кожному шкільному концерті. 

"Зізнаюся, що геометрія, хімія, математика у мене дуже складно йшли. Було кілька "четвірок" в табелі і, здається, одна "трійка"", - говорить Джамала.

Джамалі не давалися точні науки / instagram.com/jamalajaaa

Руслана Лижичко

Співачка закінчила Львівську математичну школу, оскільки просто обожнювала алгебру. Точні науки вона завжди здавала на "п'ять". Більш того, вона навіть ходила на Олімпіади з математики.

Руслана любила математику / instagram.com/ruslana.lyzhychko

Катерина Павленко

"З першого по третій клас я вчилася дуже добре. Мені дуже подобалося. У дев'ятому класі я була хорошисткою, а потім я пішла в музичну школу і зі звичайною вже якось не складалося. Я була трієчницею і сиділа на останній парті", - сказала Павленко.

Павленко була трієчницею / instagram.com/monokatee

Вас також можуть зацікавити новини: