Джамала і Кузьма Скрябін / instagram.com/jamalajaaa/

Відома українська співачка Джамала розповіла своїм шанувальникам, які пісні вона збирається презентувати в найближчі місяці. 11 лютого українська кримськотатарська співачка випустить трек під назвою "Хай буде так, як хочеш ти", присвячений загиблому в 2015 році українському співакові Кузьмі Скрябіну.

Про це Джамала повідомила на своїй сторінці в Instagram. 

"Завтра. Хай буде так, як хочеш ти", - написала артистка під чорно-білими знімками із загиблим музикантом. 

Джамала випустить пісню на знак пам'яті Скрябіна / instagram.com/jamalajaaa/

"Люблю вас і Скрябіна", "Нам всім його дуже не вистачає. Пам'ятати. Чувак, ти крутий", "Так не вистачає Кузьми. Пам'ятаємо", - пишуть шанувальники в коментарях. 

До слова, в музичній спадщині Скрябіна є пісня під назвою "Хай буде так, як хочеш ти", текст і музику до якої артист написав самостійно. Саме її і переспівала Джамала. 

"Абсолютно справжня і надкрута історія, як і її автор", - прокоментувала народна артистка України майбутню прем'єру. 

Нагадаємо, рано вранці 2 лютого 2015 року лідер групи "Скрябін" Андрій Кузьменко (Кузьма) розбився на машині біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. У той момент музикант повертався з концерту в Кривому Розі. Його позашляховик Toyota Sequoia, рухаючись по слизькій від дощу дорозі, вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з молоковозом ГАЗ-53.

Відзначимо, група БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентувала кавер пісні "Мовчати" Скрябіна. 

Також раніше ми писали, що український співак Дзідзьо (Михайло Хома) презентував кавер пісні свого близького друга Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка)"те моє море".

Вас також можуть зацікавити новини: