Джек Глісон змінився до невпізнання / скріншот YouTube

Ірландський актор Джек Глісон, найбільш відомий роллю Джоффрі Баратеона в телесеріалі "Гра престолів", змінився до невпізнання. 

У серіалі він зіграв підлого персонажа. Актор настільки вжився в роль, що шанувальникам було складно відокремити його як людину від персонажа. Поки "Гра престолів" була на піку популярності, Глісон постійно стикався з цькуванням в соціальних мережах.

Джек Глісон змінився до невпізнання / колаж з фото

Мабуть, щоб відхреститися від ролі в телесеріалі, він поставив на паузу свою кінокар'єру після четвертого сезону "Гри престолів" і почав змінювати свою зовнішність. Якщо раніше він виглядав молодо, фарбував волосся в світлий колір і був досить худим, то зараз він кардинально змінився.

Відео дня

Глісон відростив вуса, неабияк поправився, відростив волосся і повернувся до природного кольору. Але шанувальникам зміни в його зовнішності не сподобалися. У соціальних мережах вони пишуть, що він виглядає жахливо, ще гірше, ніж було. А вуса, на їхню думку, його тільки псують.

Джек Глісон змінився до невпізнання / колаж з фото

Нагадаємо, зірка серіалу "Дика Роза" Вероніка Кастро запам'яталася глядачам молоденькою і завзятою дівчиною, але якщо поглянути на її нинішній зовнішній вигляд, то впізнати її складно.

Вас також можуть зацікавити новини: