Антін не піддався на вмовляння переїхати до країни-агресорки / фото фейсбук Антіна Мухарського

Шоумен та телеведучий Антін Мухарський, який є екс-чоловіком зрадниці Сніжани Єгорової, розповів про те, як вона пропонувала йому роботу в країні-агресорці. 

Чоловік зауважив, що на початку кар'єри колишня радила йому переїхати до РФ та зневажливо ставилася до українців. Цю історію він згадав у Facebook.

"Дружина (яскрава телеведуча) вигризає мозок: навіщо тобі все це? Люди над тобою сміються. Не будь ідіотом, давай поїдемо в Москву! Там краще платять, а українці всі бідні та дурні. Хочеш бути на них схожим?" - написав Антін.

Відео дня
Антін зі Сніжаною / фото TaблоID

Проте він вирішив далі демонструвати свою проукраїнську позицію та залишився працювати в Україні. Згодом, за словами Мухарського, Сніжана помстилася йому так:

"Колишня дружина стає коханкою Ківи, щоб мати змогу помститися "сошєдшєму с ума націку". Через контрольовані суди на тебе відкривають купу справ за підробними виконавчими приписами... За пів року до війни колишня дружина за підробними документами вивозить до Туреччини трьох неповнолітніх дітей".

Чи вдається зараз спілкуватися з дітьми - Антін не зазначив.

Що відомо про стосунки Антіна та Сніжани

Антін та Сніжана скандально розлучалися декілька років, проте у 2016 році офіційно розірвали свій шлюб. У екс-подружжя є троє спільних дітей. Але на початку повномасштабної війни Єгорова разом з ними виїхала до Туреччини. Вона неодноразово висловлювала свою прихильність до кривавого режиму диктатора у соцмережах та навіть засудила старшу доньку за її підтримку України. 

Нагадаємо, раніше екс-чоловік Сніжани Єгорової "злив" листування з нею.

Вас також можуть зацікавити новини: