Дружина потерпілого вважає, що Михайлюк міг би зв'язатися з нею / фото Instagram Макса Михайлюка

Екс-"холостяк" Макс Михайлюк, який нещодавно збив пішохода, котрий намагався перебігти дорогу, не зв'язувався з родиною потерпілого.

Про це повідомила цивільна дружина 42-річного Федора Мединського Анжела Шульга, пише "Сьогодні".

Вона розповіла подробиці того, що відбувалося перед аварією і скільки коштує лікування потерпілого, який вже майже тиждень перебуває в реанімації.

Відео дня

За словами Шульги, вони з чоловіком працювали в клінінговій компанії і в той нещасливий день займалися прибиранням у спортивній школі на вулиці Бастіонній.

"У Феді закінчилися сигарети, він запитав у охоронця як пройти до найближчого нічного магазину і пішов за ними. Я продовжувала прибирати як раптом прибіг охоронець і сказав, що мого чоловіка збила машина. Коли я прибігла, то на місці побачила "швидку", Максима і два наряди поліції", – розповіла Анжела.

За її словами, Федору відразу зробили три операції, які тривали з 5 ранку і до 11 години дня. Лікарі оцінюють стан чоловіка як стабільний важкий.

Також вона поскаржилася на дороге лікування. За словами жінки, в день на ліки може піти від 1200 до 1500 гривень, а одного разу їй довелося заплатити відразу 2900 грн.

"У нього черепно-мозкова травма, перебито плече і поставлена пластина, перебиті ребра, у легеню поставлений дренаж, перебитий тазостегновий суглоб, на правій нозі – відкритий перелом. Лікарі чекають, коли зійде набряклість, щоб поставити там пластину. Найстрашніше те, що шийний відділ хребта перебитий в двох місцях... Мені ще належить купити пластину для ноги чоловіка, ціна якої 6 тисяч, а для шийної ділянки хребта потрібно витратити від 65 тисяч гривень до 90 тисяч гривень", - розповіла Шульга.

Також цивільна дружина потерпілого зазначила, що Макс Михайлюк не зв'язувався з ними.

"У суботу мене пустили до нього на 2 хвилини. Він білий весь, мова протяжна, вся права сторона перебита. Михайлюк з нами взагалі не зв'язувався. Якщо людина не вважає за потрібне. Не по-людськи це. На місці ДТП він, Михайлюк, стояв спокійно. Я не побачила ні жалю, ні іншої реакції", - розповіла Анжела.

При цьому вона визнала, що Мединський порушив правила дорожнього руху, спробувавши перейти дорогу на червоний сигнал світлофора.

"У той час на дорозі не було машин. Але ця машина вилетіла на великій швидкості. Не 50! Федора зачепило, потім підкинуло, він впав на лобове скло і скотився", - вважає Шульга.

Читайте такожГерой "Холостяка 10" Макс Михайлюк показавши свою нову дівчину (фото)

Як повідомляв УНІАН, Макс Михайлюк потрапив у ДТП у Печерському районі Києва. За його словами, люди почали перебігати дорогу в недозволеному місці, і він не встиг зреагувати. Він намагався пригальмувати, але було занадто пізно.

Нагадаємо, Макс Михайлюк був головним героєм десятого сезону реаліті "Холостяк". У фіналі він обрав Дашу Ульянову, але вони розлучилися, оскільки дівчина не змогла пробачити своєму коханому зраду.

Пізніше Макс познайомився з моделлю Дашею Хлистун. У них народилася донька Адріана, а після пологів молоді батьки узаконили свої стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини